Claire_T's Dragons

2014. március 2., vasárnap

Kakaó és kávé

Tegnap ismét volt szerencsém bejárni az ország közepét ;) Igazából egy díjkiosztóra mentünk, de végül sokkal több dolog történt mint vártam.
Maga a rendezvény az Ország házában volt és hát húha. Amint átjutott az ember az átvilágításon (ami megjegyzem naggyon menő, mert még soha nem történt velem ilyen) igazán kivételezettnek érezheti magát az illető. Hiba ugyan csúszhat a számításba... pl egy bicska személyében... de ettől csak viccesebb lesz a dolog. Egyébként meglepően udvariasak arra az emberek... és mindegyiknek menő egyenruhája van. Majdnem olyan zöld mint a Levélőröké :)
Bent minden lépést kétszer meggondol az ember. Na nem, nem azért mert para van, hanem mert hirtelen nem tudni mit is kell tüzetesebben megnézni, megjegyezni. Túl szép és szép minden. És menők az őrségváltó Levélőrök ;) És mint mondtam volt még udvariasak is :)
Aztán sikerült megint összefutnom egyik Barátnőmmel, ami persze újabb vidám perceket okozott :) Úgy éreztem, mintha csak tegnap találkoztunk volna utoljára, nem tudom miért, de lehet azért, mert így is volt ;) 
Egy korty kávé után néztünk Dunát.. meg cipőket, láttunk kupola helyre illesztést, utaztunk üvegliftben, ami sajna nem a csokigyárba vitt, de legalábbis a teraszra.. ahol volt a játszó"kert". Sokk színes gomba, pár virág, két pillangó... és... öhm... papucsállatkák? de lehet hogy valami baktériumok. Ami biztos, hogy kékek voltak... Hogy hogy kerülnek egy ilyen "kert"be? passz.. 
Na de aztán programzárásként ittunk egy finom kakaót, és végre megtaláltuk a láthatatlan-látható zebrát is. És sikeresen át is keltünk rajta! 
Két órával később már igennaggyon fura volt az ország másik végében lenni és belegondolni, hogy még csak most hörpöltük ki a az utolsó korty kakaónkat...



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése